Vier #NaotDads deze Vaderdag! – #NAOTISCHE BLOG

Die ene speciale man in je leven kan moeilijk zijn om te shoppen voor dames, dat weten we! Laat ons u helpen het giswerk weg te nemen van wat u hem deze Vaderdag kunt geven. We hebben een aantal van onze favoriete herenstijlen van dit seizoen verzameld, zodat je hem alle comfort kunt geven die hij verdient deze Vaderdag!

SHAI

Vindt papa dat hij te cool is voor school? De Shai is hier om zijn volgende kledingstuk te worden. Aangeboden in veelzijdig taupe met dubbele gesp verstelbaarheid, is de Shai de perfecte pasvorm voor elke voet. Een duurzame rubberen zool biedt ondersteuning en zorgt ervoor dat hij supercomfortabel blijft na een beendag in de sportschool of een slopende dag werken in de tuin. Met alles wat papa doet, verdient hij wat troost voor die voeten, dus schakel hem in met een paar Shai!

PS Dames, er is ook een versie van de Shai voor jullie. Bijpassende outfit alert!

Winkel de Shai hier.


ARTHUR

Arthur

Misschien draagt ​​papa dat ene paar schoenen de hele tijd, maar dat betekent niet dat hij geen garderobe-update wil met een nieuw paar comfortabele sandalen! Uniek en praktisch, de Arthur heeft een volledig verstelbare rugriem samen met 2 klittenbanden op de wreef en heeft ook een uitneembaar voetbed! De Arthur wordt aangeboden in een klassieke tint en past zeker bij alles in papa’s kast!

Koop de Arthur hier.


BEWIJS

evidenceguy-1.jpg

Neem papa mee van kantoor naar vrijdagavonddiners met de Evidence uit onze Executive Collection. Een met de hand genaaide strobelconstructie past op een uitneembaar voetbed en maakt deze stijl extreem sterk en flexibel, net als hij! Deze modieuze vleugeltip heeft een haak- en lusband met nepgesp voor een snelle en perfecte pasvorm. Een gewatteerde hiel en tong geven net dat beetje extra comfort, zodat papa alles aankan wat het leven hem te bieden heeft!

Koop het bewijs hier.


SANTA CRUZ

Santa Cruz

Voor de old school hippie of de new school hipster zal de volledig verstelbare Santa Cruz beide paletten tevreden stellen. Deze kicks kunnen gemakkelijk overgaan van zaterdag op het veld naar papa’s favoriete concert. Met een voetbed van kurk/latex gewikkeld in verwennend suède en 2 geweldige kleuren om uit te kiezen, is het een win-winsituatie!

Winkel de Santa Cruz hier.


JULIUS

JULIUS

Heb je een visser in de familie? Nou, we hebben het cadeau voor hem! De Julius heeft een open ontwerp om de voet te laten ademen, samen met een uitneembaar voetbed kan papa zijn vocht reguleren en voelt hij zich altijd fris op en naast de boot! Extreem lichtgewicht, duurzaam en antislip, deze stijl is een echte vangst (bedoelde woordspeling)!

Koop de Julius hier.


Flip flops
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart