Nike Air Max Plus “Zwart/Chrome/Blauw” FQ0204-010

De Nike Air Max Plus viert zijn 25e verjaardag in stijl.

Onlangs verscheen het op palmbomen geïnspireerde ontwerp van Sean McDowell in een nieuwe mix van levendig blauw, strak zwart en glinsterende chromen kleuren. Het grootste deel van het bovenwerk van de sneaker geeft zich over aan een hemelachtige tint, terwijl de onderste helft grotendeels bedekt is met pikdonkere tinten. Een gradiëntafwerking animeert de ademende mesh-basislaag, evenals de walvisstaartvormige schacht bij de middenvoet. De Tuned Air-eenheid onder de hak voegt een gedurfde blauwe tint toe aan de mix, die ook de Air Max-bubbels op de voorvoet overneemt. Chroomaccenten verschijnen in de vorm van profiel-swooshes en branding op de tong en inlegzool, waardoor het paar een futuristische esthetiek krijgt.

Geen firma de lanceringsdatum is bekendgemaakt, maar de Air Max Plus zou voor het einde van de zomer moeten vallen.

Bekijk voor meer sneakernieuws de nieuwste releasedatums van Air Jordan.

Waar te kopen

Zorg ervoor dat je volgt @kicksfinder voor live tweets tijdens de releasedatum.

Nike Air MaxPlus
Releasedatum: 2023
Kleur: n.v.t

Heren: $ 180
Stijlcode: FQ0204-010

Foto’s via Nike

Flip flops
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart