We hebben GROOT nieuws! – #NAOTISCHE BLOG

Drie, twee, een, rennen… naar www.NAOT.com want je kunt nu #ShopSmall op onze website!

Zoals u wellicht weet, geloven wij sterk in het ondersteunen van kleine bedrijven. Lokale bedrijven bouwen sterke gemeenschappen op door levendige hoofdstraten in stand te houden, buren bij elkaar te brengen en inkomsten te hergebruiken voor de lokale economie.

We organiseren niet alleen wekelijkse evenementen in onafhankelijke schoenenwinkels in het hele land om het voetverkeer te vergroten, maar we moedigen onze klanten ook altijd aan om naar hun lokale schoenenwinkel te gaan voor een persoonlijke ervaring.

Daarom zijn we verheugd aan te kondigen dat je nu de #ShopSmall-beweging kunt steunen door verder te shoppen www.NAOT.com! Het beste van alles is dat je de hele Naot-collectie op één plek kunt shoppen!

Dit is hoe het werkt:

Wanneer je naar toe gaat www.NAOT.com, kun je door de complete collectie Naot schoenen bladeren. Als je een schoen vindt waar je van houdt, kun je deze nu binnen enkele seconden kopen en rechtstreeks van een onafhankelijke winkelier naar je laten verzenden.

We kunnen niet wachten tot al onze #Naotics het hebben uitgeprobeerd! Zorg ervoor dat je foto’s van je nieuwe schoenen tagt met @NaotFootwear op sociale media! #NAOT

Veel winkelplezier!

Naot VS

www.NAOT.com

Flip flops
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart