Nike Air Force 1 Low Jewel Kleur van de maand “Royal Blue”

De serie ‘Kleur van de maand’ van de Nike Air Force 1, die eind 2022 werd geïntroduceerd, gaat nog steeds goed, bijna vier maanden verwijderd van de 40e verjaardag van het silhouet. Onlangs keert het Bruce Kilgore-ontwerp terug naar zijn juweel Swoosh-roots met een vertrouwde “Royal Blue” -tinctuur.

Met zijn typische gestroomlijnde constructie en het gebruik van boterachtig leer, kijkt het tweekleurige ensemble uit naar zijn inleidende aanbod met frisse witte tinten die een overheersende meerderheid van het onroerend goed van de upper omhullen. Verdere verankering van de veters, nylon sokvoering en tussenzool in de kleurloze associatie, de bolvormige middenvoet Swoosh, loopvlak en merkversieringen geplaatst op zowel de tong als het hiellipje verzamelen zich in een opvallende “Royal Blue” -smaak die doet denken aan een van de originele gereedschappen.

Terwijl we wachten op verdere releasedetails, kun je in de tussentijd genieten van de officiële beelden van de Nike Air Force 1 Low Jewel-kleur van de maand ‘Royal Blue’ hieronder.

In ander nieuws van het merk Beaverton verscheen onlangs de Nike Air Max 1 LX met herwerkte merkversieringen.

Flip flops
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart