Air Jordan 1 Mid “Teal/Aqua” releasedatum

De Air Jordan 1 Mid speelt nog steeds een belangrijke rol in het assortiment van Team Jumpman, dat met elke nieuwe stijl een boost geeft aan de warmere maanden.

In de aanloop naar mei is de halfhoge versie van het originele Air Jordan-silhouet verschenen in een mix van aquatische kleuren. Glad leer vormt de basislaag van het paar en levert een canvas voor de groenblauwkleurige overlays met meerdere texturen over het bovenwerk. Een donkerdere chenille-stof verschijnt via de uitgesneden profiel-swooshes en het enkelgebied. De tussenzool wijkt af in een gebroken witte tint waardoor de moderne Air Jordan 1’s groenblauw en aqua tinten bovenaan in de schijnwerpers staan. Tractie onder de voeten houdt de dingen donker, maar passend bij het thema, passend bij de Jumpman-logo’s op de tong.

Geniet van winkelfoto’s van het paar dat voor je ligt, en anticipeer op een lancering voordat de herfst aanbreekt.

Elders in de NIKE, Inc.-familie blijft de Air Max-lijn groeien.

Foto’s via JD Sports

Flip flops
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart