Jaden Smith x New Balance New Shoe Coachella

Vers van het uitbrengen van de zomer 2023 MSFTSrep Trippy-collectie, heeft Jaden Smith met meerdere koppeltekens zich voorbereid op een uitgebreid zomerseizoen dat wordt ingekort door de uiteindelijke release van zijn volgende kenmerkende silhouet met New Balance. Tijdens een gastoptreden van zijn zus – Willow Smith – op Coachella kregen we onze eerste blik op het onuitgebrachte kenmerkende silhouet toen SYRE zijn nieuwste collab rockde in Indio, CA.

Na een lange onderbreking waarin voor het laatst zijn vernieuwde New Balance 574 werd uitgebracht, krijgt Smiths eerste kenmerkende silhouet bij het merk – de New Balance Vision Racer – nu gezelschap van zijn naamloze opvolger. Hieronder te zien via afbeeldingen van zijn Instagram, weerspiegelt het aankomende voorstel de low-top beklede lederen opties uit de on-court-archieven van het merk met een eigentijdse twist. De laatste, die frisse witte overlays met gitzwarte accenten en een crème-contrast loopvlak onder de voet verkent, staat bovenop Smith’s belangrijkste ontwerpbeslissing met een zool die is opgedeeld in drie verschillende delen.

Aangezien we verwachten dat een releasedatum later in het jaar wordt aangekondigd, kun je in de tussentijd een eerste blik werpen op de volgende Jaden Smith x New Balance signature-schoen hieronder.

Op het gebied van aankomende releases wordt de Nike Air Max Penny “Orlando” morgen, 27 april, aangevuld.


Foto’s: c.syresmith

Flip flops
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart