Nike Air Max Plus “United In Victory” releasedatum

Het blijkt dat dit onlangs onthulde herhalende patroon een anker vormt voor de aankomende Nike Women’s ‘United In Victory’-collectie, bestaande uit klassieke Nike-silhouetten bedekt met deze bruine, zwarte en witte colorway. We hebben onlangs de look van de Air Force 1 Low onthuld, maar de Air Max Plus voegt zich bij de set en geeft meer details over de hele collectie als geheel.

Gebaseerd op afbeeldingen van retailer JD Sports UK, verschijnt het kenmerkende textiel op de basisoverlay van de schoenen, terwijl een gouden Nike-hanger als hangtag wordt bevestigd. Op de binnenzool staat de tekst ‘United In Victory’, vergezeld van de Latijnse vertaling.

Het is zeer waarschijnlijk dat deze capsule andere schoenenklassiekers zal bevatten (mogelijk de Dunk Low, Blazer en enkele bijgewerkte stijlen zoals de Air Force 1 Shadow), dus verwacht binnenkort een eerste blik.

Flip flops
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart