Kevin Durant Nike KD 16 “NY vs. NY”

Sinds Game 1 van de Phoenix Suns openingsronde-serie breekt Kevin Durant een Triple-Black-versie van zijn aankomende Nike KD 16 in. -Finals, de tweevoudig kampioen koos Game 5 voor een omschakeling in kleurstellingen toen hij een geheel nieuwe “Team Red” verankerde optie uitbrak.

Geïnspireerd door het jaarlijkse middelbare school-basketbaltoernooi van het merk Beaverton voor de vijf stadsdelen van New York City, komt het ‘NY vs. tussenzool. Met een neutraal uitgangspunt met crèmekleurige mesh-kragen, veters en buitenzolen onder de voeten, kiest het nog niet uitgebrachte voorstel voor een gouden metallic afwerking langs de rand van de nubuck-overlay, NY vs. NY-tonglip, de symmetrische Swooshes op de hiel en “EASY” een premium afsluiting van het silhouet dat naar verwachting de komende maanden overal in stadsparken te zien zal zijn.

Mogelijk valt de release ervan samen met het einde van het toernooi half augustus. Geniet ondertussen van een eerste blik op de Nike KD 16 “NY vs. NY” hieronder, terwijl we wachten op verdere kleurblokkeringen in de Suns 2e ronde-serie tegen de Denver Nuggets.

Voor meer onuitgebrachte kenmerkende silhouetten is de Nike Zoom Freak 5 onlangs opgedoken in een pikdonkere mix van “zwart/groen/paars”.

Foto: NBAKicks

Flip flops
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart